Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen

Dubbelwandig rookkanaal in jouw provincie 

Als je op zoek bent naar een kwalitatief dubbelwandig rookkanaal dat jarenlang mee zal gaan, dan ben je bij 123Rookkanaal aan het juiste adres. Wij leveren door heel Nederland en België dus ook in jouw woonplaats! Onze rookkanalen zijn allen gemaakt van hoogwaardig staal of RVS en zijn voorzien van een certificaat. Tegenwoordig is het niet meer nodig om stad en land af te reizen voor een kachelpijp voor je kachel of haard maar dit kan gewoon vanuit de luie stoel. Ook wanneer je er niet helemaal uitkomt of wat extra advies nodig hebt helpen we je graag. Een team van deskundige medewerkers staat voor je klaar! 

Dubbelwandig kanaal voor kachels en haarden

Onze rookkanalen van Color, DINAK en Profi-Line zijn geschikt voor kachels en haarden maar ook voor je pelletkachel , biomassaketel of pelletketel. In ons magazijn in Coevorden, Drenthe hebben we verschillende diameters in voorraad. Te denken aan 80mm , 100mm , 130mm, 150mm , 180mm en 200mm, Naast dubbelwandige rookkanalen hebben we ook een breed assortiment met enkelwandige kachelpijpen en natuurlijk ook een riant assortiment met pelletpijpen.

Dubbelwandig rookkanaal voor veranda

We begrijpen dat het soms lastig is om de juiste materialen te kiezen voor jouw situatie of om de juiste schoorsteen te maken. Daarom hebben we naast losse kachelmaterialen ook een assortiment van compete sets samengesteld. Deze rookkanaal sets zijn gemakkelijk uit te breiden met zowel enkelwandige als dubbelwandige rookkanalen.

Breed assortiment bij 123Rookkanaal!

Zoals hierboven al vermeld hebben we een gigantisch assortiment in enkelwandige kachelpijpen , pelletpijpen, dubbelwandige rookkanalen, dubbellaags flexibele RVS pijpen , verlopen om je kachel of haard op de schoorsteen aan te sluiten. Het kan helaas voorkomen dat het we het gewenste onderdeel niet aanbieden. Neem in dat geval gerust contact op met ons, we zoeken meestal zolang tot we een passende oplossing voor jouw situatie hebben gevonden.

Staats jouw plaatsnaam er niet tussen? Geen probleem! Zolang dit een woonplaats in Nederland of Belgie is, kunnen wij ook bij jou leveren. Binnenkort willen we ons bereik zelfs nog uitbreiden naar landen als Duitsland, Engeland , Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Onze rookkanalen zijn voorzien van alle certificaten en mogen in heel Europa verkocht worden

divider downloads

Dubbelwandig rookkanaal Friesland

Dubbelwandig rookkanaal Friesland

divider downloads

divider downloads