Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00

Wanders

Hollandse traditie

Het Nederlandse bedrijf Wanders Fires & Stoves maakt al 40 jaar houtkachels van topkwaliteit. Het is een familiebedrijf opgericht in Netterden, de Achterhoek.

Het bedrijf tekent, ontwikkelt en bouwt in eigen huis de meest uiteenlopende houtkachels.

Wanneer je een Wanders houtkachel aanschaft dan weet je dat je een product krijgt dat in Nederland wordt gefabriceerd en aan alle hoge kwalificaties voldoet.

Wanders heeft voor ieder interieur en verwarmingsbehoefte een geschikte kachel.


Interesse in een Wanders houtkachel? Bekijk hieronder ons assortiment!


-> Lees hier meer over Wanders houtkachels

Het Nederlandse bedrijf Wanders maakt al 40 jaar houtkachels

Wanders

Actieve filters

 • Wanders Oak Steel houtkachel

  € 2.510,00
  € 2.074,38 excl. BTW.

  De naam zegt het natuurlijk al. Deze echt prachtige houthaard van Wanders heeft een stalen buitenmantel. Deze kleine houthaard met zijn bijzondere uiterlijk heeft het in zich om een woonbladtopper te worden. Deze houtkachel combineert met elk meubel en vooral wat er tegenwoordig in is qua sloophout, steigerhout en andere washed meubels. Of het nou in de woonkamer is of in de gezellige keuken.

  Deze Wanders Oak Steel, verkrijgbaar met vier verschillende poten, voelt zich in elke ruimte thuis.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Oak Concrete houtkachel

  € 3.175,00
  € 2.623,97 excl. BTW.

  De naam zegt het natuurlijk al. Deze houthaard van Wanders heeft een betonnen buitenmantel. Deze kleine houthaard, met zijn bijzondere uiterlijk, heeft het in zich om een woonbladtopper te worden. Hij past perfect in een design interieur!

  Deze houtkachel combineert met elk meubel en vooral wat er tegenwoordig in is qua sloophout, steigerhout en andere washed meubels. Of het nou in de woonkamer is of in de gezellige keuken. Deze Wanders Oak Concrete , verkrijgbaar met vier verschillende poten, voelt zich in elke ruimte heel erg goed thuis!

  Deze kachel is leverbaar met verschillende onderstellen zoals op de verschillende afbeeldingen zichtbaar is. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Mata

  € 5.285,00
  € 4.367,77 excl. BTW.

  De Wanders Mata heel erg bijzondere houtkachel die functionaliteit en esthetiek combineert. Ontworpen en vervaardigd door Wanders, een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van kachels, biedt de Mata een aantrekkelijke toevoeging aan elk interieur.

  Met zijn strakke design en grote glazen raamwerk biedt de Wanders Mata een prachtig uitzicht op het vlammenspel, waardoor een gezellige sfeer ontstaat in de ruimte. De houtkachel is vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals gietijzer en staal, waardoor duurzaamheid en efficiëntie worden gegarandeerd.

  De Mata is uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologie die zorgt voor een optimale verbranding en een hoog rendement, met minimale uitstoot van schadelijke stoffen. Hierdoor levert de kachel niet alleen warmte, maar draagt hij ook bij aan een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Met verschillende aanpassingsmogelijkheden, zoals kleur en bekleding, kan de Wanders Mata worden afgestemd op de persoonlijke smaak en stijl van de gebruiker.

  Kortom, de Wanders Mata is een moderne en functionele houtkachel die zowel visueel aantrekkelijk is als efficiënte warmte biedt voor een comfortabele en sfeervolle omgeving.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Black Diamond houtkachel

  € 4.980,00
  € 4.115,70 excl. BTW.

  De hout gestookte schitterende hanghaard Wanders Black Diamond. Deze houtkachel wordt standaard geleverd als hanghaard, maar er is optioneel ook een voet verkrijgbaar zodat het zwevende effect weggenomen wordt. Door zijn imposante vormgeving en strakke afwerking is de Wanders black Diamond een absolute blikvanger voor iedere woning.

  Dankzij het airwash-systeem blijven de ruiten een geruime tijd helder. Doordat de haard aan beide zijden geopend kan worden, was het mogelijk om aan de voorzijde een grote ruit te creëren. Hierdoor is er een uitermate mooi zicht op het vuur.

  Er kunnen maar liefst houtblokken tot 50 cm lengte worden gestookt in de Black Diamond. Standaard wordt de haard voorzien van een zwarte keramische bovenplaat.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Black Pearl houtkachel

  € 5.100,00
  € 4.214,88 excl. BTW.

  De Wanders Black Pearl is een prachtige hout hanghaard die aan de muur bevestigd wordt, maar waar je door het glas rondom overal een perfecte blik op het romantische vuur kunt werpen. De Black Pearl is familie van de hoekige Black Diamond die ook al een daverend succes in de haardenmarkt is.

  De Black Pearl is ovaal van vorm en past net als zijn broertje binnen elk interieur. De prachtige keramische glasplaat bovenop de haard maakt het geheel extra chique. Natuurlijk doet deze Black Pearl het ook goed als blikvanger en warmtebron in een kantoor, horecagelegenheid of evenementenzaal.

  Kortom, overal waar sfeer, gezelligheid, romantiek, warmte en mooi design gewaardeerd wordt.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Pecan Eco Small speksteenkachel

  € 4.630,00
  € 3.826,45 excl. BTW.

  De Wanders Pecan speksteenkachel is een mooie en strakke speksteenkachel die dankzij de nieuwste verbrandingstechniek klaar is voor de toekomst. Laat je verrassen door de prachtige verbranding in deze kachel, dankzij de rookgasomleidingen die aan beide zijden van de kachel zijn aangebracht.

  Hierdoor kan de warmte optimaal worden benut om het speksteen te verwarmen.

  Deze houtkachel is verkrijgbaar in drie modellen, de Pecan Eco Small, de Pecan Eco Medium en de Pecan Eco Large speksteenkachel.

  Deze speksteenkachel van Wanders houdt 6 tot 8 uur de warmte vast en geeft deze langzaam vrij aan de ruimte. Dit betekent een zeer hoge efficiëntie, een hoog rendement en een laag houtverbruik. Deze kachel is bij uitstek geschikt voor de verantwoorde stoker.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Pecan Eco Medium speksteenkachel

  € 4.910,00
  € 4.057,85 excl. BTW.

  De Wanders Pecan (speksteen)kachel is een mooie en strakke speksteenkachel die dankzij de nieuwste verbrandingstechniek klaar is voor de toekomst. Laat je verrassen door de prachtige verbranding in deze houtkachel.

  Dankzij de rookgasomleidingen die aan beide zijden van de kachel zijn aangebracht, kan de warmte optimaal worden benut om het speksteen te verwarmen. Deze kachel is verkrijgbaar in drie modellen, de Pecan Eco Small, de Pecan Eco Medium en de Pecan Eco Large. 

  Deze speksteenkachel van Wanders houdt zo'n 6 tot 8 uur de warmte vast en geeft deze weer langzaam vrij aan de ruimte. Dit betekent een zeer hoge efficiëntie, een hoog rendement en een laag houtverbruik. Deze kachel is bij uitstek geschikt voor de verantwoorde en milieubewuste stoker.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Jules

  € 5.550,00
  € 4.586,78 excl. BTW.

  De Wanders Jules is een fraaie houtkachel die zich kenmerkt door zijn aanwezigheid en warmteproductie. Hij is fors, sterk en sfeerbepalend. Met een hoogte van ruim 111,5 cm, een ongelofelijk vermogen tot maar liefst 12 kW en perfect zicht op de vlammen is de Wanders Jules een eersteklas warmtebron.

  De Jules laat zich daardoor prima vrijstaand in het midden van de ruimte plaatsen. Hierdoor is er van  beide kanten goed zicht op het houtvuur. De deur kan tevens aan beide kanten geopend worden. De haard heeft een behoorlijk groot vermogen én de mogelijkheid om houtblokken met een lengte tot 50 cm te verbranden, wat vaak erg makkelijk is. 

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Elm houtkachel

  € 2.940,00
  € 2.429,75 excl. BTW.

  De Elm is de nieuwe houtkachel van Wanders, De Elm is een moderne houtkachel die vrij smal is waardoor deze ook in kleinere woningen prima te plaatsen is. Ook qua vermogen (7kW) is de kachel perfect voor kleinere ruimtes.

  Het is heel lastig om een houtkachel te vinden die goed brandt bij een laag vermogen, maar daar heeft Wanders een oplossing voor gevonden met de Elm. De Elm wordt in de basis geleverd zonder voet maar is net als de Wanders Oak leverbaar met verschillende onderstellen.

  Er is een voet leverbaar die bestaat uit vier pootjes. Verder een prachtig houtvak in de maat M of L. Zie ook de afbeeldingen voor de verschillende opties. Met de losse bij te leveren houtvakken kan je ook variëren en een prachtige eigen opstelling maken.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders S60 hoek

  € 3.035,00
  € 2.508,26 excl. BTW.

  Met deze nieuwe hoekhaard uit de S-serie vernieuwt en ontwikkelt Wanders weer door in het segment hout inzethaarden waar ze al jaren een leidende partij in zijn. Deze hoek inzethaarden zijn weer strak hebben nu een uniek doorlopende ruit meegekregen waardoor je niet meer tegen de stijlen van de hoek aan zit te kijken maar een compleet zicht heb op het prachtige vuur in deze Wanders houtkachel.

  Er is de mogelijkheid om een sierlijst bij te bestellen, zie extra's voor de meerprijs. Op de foto zie je een 3 of- 4 zijdige sierlijst van 55 mm. Voor een sierlijst op maat gemaakt, dient er wel een duidelijke tekening aangeleverd te worden met daarop alle maten. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Square 60 Driezijdig inzet hout

  € 3.280,00
  € 2.710,74 excl. BTW.

  De Wanders Square 60 driezijdig is een moderne, lichte houthaard met van drie kanten zicht op de vlammen. Omdat je het vuur door het glas van alle kanten in de kamer ziet, is het optimaal genieten met deze haard. Er is de mogelijkheid om een sierlijst bij te bestellen, neem contact met ons op voor de meerprijs.

  Voor een sierlijst op maat gemaakt, dient er een duidelijke tekening aangeleverd te worden met daarop alle maten. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Square 60 driezijdig Wall houtkachel

  € 3.530,00
  € 2.917,36 excl. BTW.

  De Wanders Square 60 driezijdig Wall inzet hout is een hoog rendement hangende houtkachel met aan drie kanten glas. Ten opzichte van vele andere merken hangende houtkachels, is de Wanders Square 60 Wall voorzien van behoorlijk veel glas waardoor een optimaal zicht is op het vuur.

  Door het strak weg werken van hendels en grepen krijgt de kachel een heel modernere uitstraling.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders S68

  € 2.885,00
  € 2.384,30 excl. BTW.

  De Wanders S68 is een inzet houtkachel waarbij het vuur een belangrijke rol speelt, er is namelijk maximaal zicht op de vlammen. Dit zorgt voor een warm en sfeervol beeld in uw woonkamer. Bij een inzet kachel ligt het accent meer op het vuur dan op de haard zelf. De S-lijn van Wanders is een combinatie van comfort en een efficiënte warmteafgifte. De ingebouwde rookgas keerplaat zorgt ervoor dat er extra warmte aan de rookgassen wordt onttrokken, waardoor de kachel meer warmte uitstraalt. Met de ingebouwde luchtschuif kunt u zelf de verbrandingslucht regelen zodat de houthaard hierdoor meer of minder zuurstof krijgt, waardoor deze dus meer of minder hard brandt en dus meer of minder warmte afgeeft.

  Je hebt tevens de mogelijkheid om een sierlijst bij te bestellen, zie extra's voor de meerprijs. Voor een sierlijst op maat gemaakt, dient de klant wel  een duidelijke tekening aan te leveren met daarop alle maten. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Square 68 driezijdig inzet hout

  € 3.465,00
  € 2.863,64 excl. BTW.

  De Wanders Square 68 is een houtkachel met een combinatie van comfort en efficiënte warmteafgifte. Door de grote hoeveelheid glas zal de warmte in de kachel direct uitgestraald worden zodat het vertrek waar deze kachel staat snel opgewarmd wordt.

  De ingebouwde rookgas keerplaat, zorgt ervoor dat er extra warmte aan de rookgassen wordt onttrokken, waardoor de kachel meer warmte uitstraalt. Met de ingebouwde luchtschuif kun je zelf de verbrandingslucht regelen. Er is de mogelijkheid om een sierlijst bij te bestellen. Voor een sierlijst op maat gemaakt, dient er wel een duidelijke tekening aangeleverd te worden met daarop alle maten. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Square 68 driezijdig wall hout

  € 3.720,00
  € 3.074,38 excl. BTW.

  De Wanders Square 68 is een houtkachel met een combinatie van comfort en efficiënte warmteafgifte. Door de grote hoeveelheid glas zal de warmte in de kachel direct uitgestraald worden zodat u zoveel mogelijk warmte in het vertrek krijgt. De ingebouwde rookgas keerplaat, zorgt ervoor dat er extra warmte aan de rookgassen wordt onttrokken, waardoor de kachel meer warmte uitstraalt. Met de ingebouwde luchtschuif kunt u zelf de verbrandingslucht regelen.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders S75 Black Edition hoek

  € 4.300,00
  € 3.553,72 excl. BTW.

  De Wanders S75 Black Edition hoek is een tweezijdige, fraaie houtkachel in de kleur zwart. Deze relatief vierkante kachel van het topmerk Wanders heeft een strakke en moderne look. Een uniek toestel die in nagenoeg ieder interieur past. De S75 kan worden ingebouwd met een drie- of vierzijdig inbouwkader. Iedere S75 is voorzien van een Highly Insulated Interior.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders WAN-2075 Front inzet

  € 3.150,00
  € 2.603,31 excl. BTW.

  Met deze nieuwe S-serie vernieuwt en ontwikkelt Wanders weer door in het segment hout- inzethaarden waar ze al jaren een leidende partij in zijn.

  Ook deze inzethaarden zijn weer mooi strak en hebben nu een nog verfijnder design meegekregen waardoor de oude situatie binnen no-time omgetoverd is tot een modern geheel. Ook is er weer de mogelijkheid om een sierlijst bij te bestellen, zie extra's voor de meerprijs. Voor een sierlijst op maat gemaakt, dient er wel een duidelijke tekening aangeleverd te worden met daarop alle maten. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders S75 hoek

  € 3.525,00
  € 2.913,22 excl. BTW.

  Met deze nieuwe "S" hoekhaard vernieuwd en ontwikkeld Wanders weer door in het segment hout inzethaarden waar ze al jaren een leidende partij in zijn. Deze hoek inzethaarden zijn stijlvol en stijlloos tegelijk.

  Ze hebben namelijk een unieke doorlopende ruit meegekregen waardoor je niet meer tegen de stijlen van de hoek aan zit te kijken en juist een compleet zicht heb op het prachtige vuur in deze Wanders houtkachel. Voor een sierlijst op maat gemaakt, dient er wel een duidelijke tekening aangeleverd te worden met daarop alle maten. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders Square 75 Tunnel

  € 4.350,00
  € 3.595,04 excl. BTW.

  De Wanders Square 75 Tunnel is één van de weinige houthaarden met doorkijk. De haard is prachtig in het midden van een woon/werkruimte te plaatsen. Of als verbinding tussen twee ruimtes. De haard heeft een kleine inbouwdiepte van slechts 37,6 cm.

  De Wanders Square 75 Tunnel is een houthaard met een relatief groot vermogen van maximaal 15,3kW. Dat betekent dat de haard uitermate goed geschikt is voor (zeer) grote ruimtes, grote studio's of bijvoorbeeld restaurants. De Wanders Square Tunnel is daardoor een echte blikvanger.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders WAN-2060 Front inzet

  € 2.715,00
  € 2.243,80 excl. BTW.

  Met de nieuwe WAN-2060 vernieuwt en ontwikkelt Wanders weer door in het segment hout inzethaarden waar ze al jaren een leidende partij in zijn.

  Ook deze inzethaarden zijn weer bijzonder strak, maar hebben een nog verfijnder design meegekregen waardoor je van de soms lastige oude situatie het geheel binnen no-time kan om laten omtoveren tot een nieuw geheel. Je hebt de mogelijkheid om een sierlijst bij te bestellen. Voor een sierlijst op maat gemaakt, dient er wel een duidelijke tekening aangeleverd te worden met daarop alle maten. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven
 • Wanders WAN-2075 Front inzet Black Edition

  € 4.050,00
  € 3.347,11 excl. BTW.

  De Wanders S75 Black Edition is een fraaie houtkachel in de kleur zwart. Deze relatief vierkante kachel van het topmerk Wanders heeft een strakke en moderne look. Een uniek toestel die in nagenoeg ieder interieur past. De S75 kan worden ingebouwd met een drie- of vierzijdig inbouwkader. Iedere S75 is voorzien van een Highly Insulated Interior.

  Informeer naar onze laagste prijs!

  Weergeven