Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00

Filteren op

aansluiting

aansluiting

bekleding houtkachel

bekleding houtkachel

vuurzicht houtkachel

vuurzicht houtkachel

type houtkachel

type houtkachel

Stel vraag over mijn winkelwagen

Aduro

Over Aduro

Aduro ontwikkelt, produceert en verkoopt houtkachels, hybridekachels en pelletkachels, en heeft zich met succes in de top vijf van de grootste fabrikanten van houtkachels in Europa gevestigd. Aduro is  gespecialiseerd in het ontwikkelen van hightech kachels met moderne verbrandingsprincipes die bovendien gebruiksvriendelijk zijn.

Al meer dan 450.000 Europeanen hebben een Aduro kachel in huis staan. Audro streeft ernaar om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken om correct te branden en tot een schonere verbranding te komen met een minimale uitstoot van CO2 en fijn stof.

Auduro houtkachels en hybride kachels zijn o.a. uitgerust met een automatische regeling van de luchttoevoer. Daarenboven verzekert Aduro ook de aanplanting van bomen de aanwas van bomen en bossen door bosherstel en duurzaam bosbeheer. Aduro investeert in grote bosgebieden en kiest voor herbruikbare materialen zoals keramisch glas en staal voor de productie van de kachels, en we hersmelten al het metaalafval uit de productie tot bruikbare onderdelen – bijv. gietijzeren roosters. Aduro hecht waarde aan hoge kwaliteit. Daarom hebben Aduro kachels een gemiddelde levensduur van ca. 20 jaar. 

Op zoek naar een Aduro houtkachel? 123rookkanaal helpt je verder

Aduro

Actieve filters

 • Aduro 1.1

  € 1.695,00
  € 1.400,83 excl. BTW.

  Aduro 1.1 is de belichaming van knusse, knetterende warmte en past door zijn strakke lijnen in elk huis. De ronde vorm zorgt voor een serene, harmonieuze kachel als natuurlijk verlengstuk van de vorm van de schoorsteen. Om dit te onderstrepen is de voorzijde geheel glad uitgevoerd, waarbij de deurklink en de luchtregulerende handgrepen volledig geïntegreerd zijn.

  Weergeven
 • Aduro 1.1SK speksteen

  € 2.195,00
  € 1.814,05 excl. BTW.

  Aduro 1.1SK is de belichaming van gezellige, knisperende warmte en past door zijn strakke lijnen in elk huis. De ronde vorm zorgt voor een serene, harmonieuze kachel als natuurlijk verlengstuk van de vorm van de schoorsteen. Om dit te onderstrepen is de voorzijde geheel glad uitgevoerd, waarbij de deurkruk en de luchtregelende handgrepen volledig in de kachel zijn geïntegreerd. Het gebogen glas maakt optimaal gebruik van het zicht op de vlammen. De deur is versterkt met rondingen en hoeklassen en het bodemrooster is gemaakt van gietijzer.

  Weergeven
 • Aduro 1.4

  € 1.579,00
  € 1.304,96 excl. BTW.

  Aduro 1.4 is een hoge houtkachel ontworpen met een verhoogde verbrandingskamer. Kenmerkende kenmerken van Aduro 1.4 zijn de ronde vorm en het grote opbergvak voor het opbergen van brandhout. Met Aduro 1.4 krijgt u een kachel met een geweldige verbranding. Het gepatenteerde automatische apparaat Aduro-tronic zorgt ervoor dat u moeiteloos een schone, effectieve en milieuvriendelijke verbranding krijgt. Voor Aduro 1.4 kunt u een speciale vloerhaard kopen. De haard wordt geleverd in twee delen, waarvan één deel voor de kachel wordt geplaatst en aan beide zijden eenvoudig kan worden verwijderd en gereinigd.

  Weergeven
 • Aduro 5.1

  € 1.619,00
  € 1.338,02 excl. BTW.

  Minimalistische inbouwkachel met een recht front en grote glazen deur voor een indrukwekkend zicht op het vuur. De handgrepen zijn slim geïntegreerd, zodat de kachel als één vlak oppervlak lijkt. De isolatie van de verbrandingskamer is gemaakt van gegoten vermiculiet om het minimalistische ontwerp van de kachel te versterken. De inbouwkachel is zowel een opvallend kenmerk van de kamer als uitstekend geïntegreerd. Geschikt voor inbouw in zowel bestaande als nieuwe haarden. Laat u betoveren door de vlammen met deze indrukwekkende inbouwkachel.

  Weergeven
 • Aduro 9

  € 1.879,00
  € 1.552,89 excl. BTW.

  Door het toevoegen van zijruiten en het minimaliseren van de spijlen tussen het glas in de deur en het glas aan de zijkanten wordt een indrukwekkend groot glasoppervlak bereikt. Visuele toegang tot het levende vuur is van begin tot eind een cruciale parameter geweest. Een efficiënt luchtwassysteem zorgt er dus voor dat er zich geen roet ophoopt op het glas aan de voorkant of zijkanten.

  Weergeven
 • Aduro 9 AIR

  € 1.999,00
  € 1.652,07 excl. BTW.

  Door het toevoegen van zijruiten en het minimaliseren van de spijlen tussen het glas in de deur en het glas aan de zijkanten wordt een indrukwekkend groot glasoppervlak bereikt. Visuele toegang tot het levende vuur is van begin tot eind een cruciale parameter geweest. Een efficiënt luchtwassysteem zorgt er dus voor dat er zich geen roet ophoopt op het glas aan de voorkant of zijkanten.


  Aduro 9 Air heeft een externe luchttoevoer waarbij verbrandingslucht van een externe bron rechtstreeks op de kachel wordt aangesloten. De luchttoevoer zelf is weggewerkt achter of onder de kachel. De optimale keuze voor zeer goed geïsoleerde woningen.

  Weergeven
 • Aduro 9.1

  € 1.769,00
  € 1.461,98 excl. BTW.

  Het gebogen glas en de zachte, organische lijnen trekken je blik rechtstreeks naar de vlammen van een vreugdevuur. De isolatieplaten zijn gevormd met een reliëf om de verticale lijnen te benadrukken en de verbrandingskamer er verhevener uit te laten zien. De zachte en organische lijnen geven de kachel bovendien een luchtige uitstraling. Je kunt Aduro 9.1 zowel langs de muur als in de hoek installeren. Naast dat het een stijlvol meubelstuk voor in de woonkamer is, heeft Aduro 9.1 ook een geweldige verbranding. Met de geïntegreerde Aduro-tronic automaat krijgt u moeiteloos een schone, effectieve en milieuvriendelijke verbranding.

  Weergeven
 • Aduro 9.3

  € 1.849,00
  € 1.528,10 excl. BTW.

  De Aduro 9.3 is de eerste houtkachel op sokkel in de Aduro-serie. Het voetstuk tilt de verbrandingskamer visueel op en versterkt de focus op de vlammen. De twee glasruiten aan de zijkant geven extra royale visuele toegang tot de vlammen en zorgen tegelijkertijd voor een lichte en elegante uitstraling. In feite is dit een sculptuur in je kamer. Met de Aduro 9.3 krijgt u bovendien een kachel met een geweldige verbranding dankzij de gepatenteerde automaat Aduro-tronic.

  Weergeven
 • Aduro 9.3 Lux

  € 2.189,00
  € 1.809,09 excl. BTW.

  Het slanke voetstuk verhoogt de verbrandingskamer en voegt een lichtheid toe aan de houtkachel. Het is eenvoudigweg elegant en licht in zijn uitdrukking. Bijzonder kenmerk van de Aduro 9.3 Lux is een extravagante zwart glazen deur, fraaie handgrepen en een exclusief sluitmechanisme. ”De grote gebogen glazen deur valt op door zijn gepolijste en glanzende uiterlijk, terwijl de discrete uitstraling van de handgrepen je een direct zicht op de vlammen geeft.

  Weergeven
 • Aduro 9.4

  € 1.849,00
  € 1.528,10 excl. BTW.

  De wandkachel Aduro 9.4 is een elegant, zwevend armatuur dat de vlammen op de meest aantrekkelijke manier accentueert. Aduro 9.4 biedt verschillende mogelijkheden om de kachel op een elegante manier in je woonkamer te integreren.

  Weergeven
 • Aduro 9.5

  € 2.099,00
  € 1.734,71 excl. BTW.

  Bij de Aduro 9.5 was het de bedoeling om een hoge kachel – 120 cm – te creëren met een verhoogde verbrandingskamer. Dit maakt de bediening eenvoudiger en zorgt voor een perfect zicht in de vlammen. Aduro 9.5 past goed bij de stijl in een ruimte die open is tot aan de nokbalk.

  Weergeven
 • Aduro 9.5 Lux

  € 2.399,00
  € 1.982,64 excl. BTW.

  Het gestroomlijnde en elegante uiterlijk van de Aduro 9,5 Lux gecombineerd met de hoogte – 120 cm – van de kachel maakt deze kachel bijzonder. Aduro 9.5 Lux ziet er geweldig uit in grote kamers met hoge plafonds. Bijzonder kenmerk zijn de extravagante zwarte glazen deur, mooi geïntegreerde handgrepen, een exclusief sluitmechanisme en het grote opbergvak met deur.

  Weergeven
 • Aduro 9.7

  € 2.559,00
  € 2.114,88 excl. BTW.

  De hoogste Aduro houtkachel, Aduro 9.7, staat met 150 cm als een kolom in de kamer. In de bovenkant van de kachel zijn 24 warmteaccumulerende stenen verborgen. Een ander karakteristiek kenmerk van dit model is het grote opbergvak onder de verbrandingskamer voor het opslaan van brandhout en de fijne basisdetails. Voor Aduro 9.7 kunt u een speciale vloerhaard kopen. De haard wordt geleverd in twee delen, waarvan één deel voor de kachel wordt geplaatst en aan beide zijden eenvoudig kan worden verwijderd en gereinigd.

  Weergeven
 • Aduro 9.7 Lux

  € 2.959,00
  € 2.445,45 excl. BTW.

  Met een hoogte van 150 cm komt de Aduro 9.7 Lux prachtig tot zijn recht in ruimtes met hoge plafonds. De houtkachel heeft 24 warmte-absorberende stenen aan de bovenzijde en een groot opbergvak met deur onder de verbrandingskamer. De grote exclusieve glazen deur springt in het oog en zet het vuur perfect in scène. Aduro 9.7 Lux heeft unieke details: de kachel staat iets verhoogd op een kleine voet en door de discrete uitstraling van de handgrepen heb je ongestoord zicht op de vlammen.

  Weergeven
 • Aduro 12

  € 2.059,00
  € 1.701,65 excl. BTW.

  Kubistische houtkachel met groot hoekglas voor stijlvol zicht op de vlammen vanuit verschillende hoeken. Aduro 12 is de ideale hoekoplossing omdat de rookgasafvoer naar beide zijden schuin kan worden geplaatst. Dit model is ook verkrijgbaar met een module voor brandhoutopslag, waardoor de kachel het beste aan een rechte muur gemonteerd kan worden. Een nieuwe bovenplaat zorgt ervoor dat de module volledig geïntegreerd is met de kachel.

  Weergeven
 • Aduro 12 met houtopslag

  € 2.498,00
  € 2.064,46 excl. BTW.

  Kubistische houtkachel met hoyutopslag en met groot hoekglas voor stijlvol zicht op de vlammen vanuit verschillende hoeken. Aduro 12 is de ideale hoekoplossing omdat de rookgasafvoer naar beide zijden schuin kan worden geplaatst. De kachel kan het beste aan een rechte muur gemonteerd worden. Een nieuwe bovenplaat zorgt ervoor dat de module volledig geïntegreerd is met de kachel.

  Weergeven
 • Aduro 14

  € 999,00
  € 825,62 excl. BTW.

  Aduro 14 combineert plaatijzer en gietijzer in een eenvoudig en helder kubistisch ontwerp. Plaatijzer is ideaal voor de gladde oppervlakken en scherpe hoeken en vormt een opvallend contrast met het stoere, rustieke gietijzer van de deur. De strenge maar harmonieuze uitstraling wordt gecompleteerd door de geïntegreerde, ruime opbergruimte, de perfecte plek om vuurijzers te bewaren. Verdere kenmerken van deze kachel zijn de ruime verbrandingskamer, de eenvoudige bediening en de superverbranding.

  Weergeven
 • Aduro 15

  € 1.769,00
  € 1.461,98 excl. BTW.

  De elegante elliptische vorm en de extra brede verbrandingskamer – geschikt voor houtblokken tot 50 cm lang – maken de Aduro 15 uniek. De brede vorm gecombineerd met minimale diepte geeft deze kachel een werkelijk elegante uitstraling. De brede vlamwijdte maakt het vuur tot een natuurlijk, decoratief element. De Aduro 15 beschikt over een uitstekende verbranding en een lage verwarmingsoptie.

  Weergeven
 • Aduro 15 Lux

  € 2.399,00
  € 1.982,64 excl. BTW.

  Met zijn elegante zwarte glazen deur en de stijlvolle handgrepen onderscheidt Aduro 15 Lux zich van de andere houtkachels uit de Aduro 15-serie. Daarnaast is de Aduro 15 Lux voorzien van een exclusief sluitmechanisme. De vorm van de Aduro 15 is echter gehandhaafd, wat een uniek en direct zicht op de vlammen garandeert. De Aduro 15 Lux is voorzien van externe luchttoevoer waarbij de verbrandingslucht van buitenaf rechtstreeks in de houtkachel wordt aangevoerd.

  Weergeven
 • Aduro 15.2

  € 1.689,00
  € 1.395,87 excl. BTW.

  De elegante elliptische vorm en de extra brede verbrandingskamer – geschikt voor houtblokken tot 50 cm lang – maken de Aduro 15-serie uniek. De brede vorm gecombineerd met minimale diepte geeft deze kachel een werkelijk elegante uitstraling. De brede vlamwijdte maakt het vuur tot een natuurlijk, decoratief element. De Aduro 15.2 onderscheidt zich van de andere houtkachels uit de Aduro 15-serie door een praktisch brandhoutcompartiment. Bovendien heeft de Aduro 15.2 alleen een rookafvoer aan de bovenzijde van de kachel.

  Weergeven
 • Aduro 15.3

  € 1.769,00
  € 1.461,98 excl. BTW.

  De elegante en zwevende elliptische vorm en de extra brede verbrandingskamer – geschikt voor houtblokken tot 50 cm lang – maken de Aduro 15.3 uniek. De brede vorm gecombineerd met minimale diepte geeft deze kachel een werkelijk elegante uitstraling. De brede vlamwijdte maakt het vuur tot een natuurlijk, decoratief element. De Aduro 15.3 beschikt over een uitstekende verbranding en een lage verwarmingsoptie.

  Weergeven
 • Aduro 17

  € 2.279,00
  € 1.883,47 excl. BTW.

  Het grote glasoppervlak van de Aduro 17 omarmt het vuur en biedt direct zicht op de vlammen. De verbrandingskamer heeft een elegante afwerking en het discrete uiterlijk van de handgrepen zorgt voor een elegante uitstraling. De haard bestaat uit twee delen, waarvan één deel voor de kachel wordt geplaatst en aan beide zijden eenvoudig kan worden verwijderd en gereinigd. Ook is het mogelijk om een decoratieve bovenplaat in speksteen, kalksteen of zandsteen te kopen, dit zorgt voor een mooi contrast met de zwarte kachel en houdt de warmte lang vast.

  Weergeven
 • Aduro 17.1 Lux

  € 2.529,00
  € 2.090,08 excl. BTW.

  Aduro 17.1 Lux is de eerste witte kachel in het assortiment van Aduro. Door het krijtwitte uiterlijk krijgt de kachel een lichte uitstraling die aanzienlijk verschilt van de klassieke zwarte kachels. De convectiegaten zijn geïntegreerd in de natuurlijke lijnen van de kachel, de verbrandingskamer is aan de achterzijde mooi afgewerkt en de aslade schuift geruisloos over pakkingen. Verder is de kachel voorzien van elegante details in gietijzer en staat hij op een onderstel. Het grote glasoppervlak in combinatie met de nieuwe handgrepen zorgen voor een elegante afwerking. Je kunt Aduro 17.1 Lux zowel langs de muur als in de hoek installeren.

  Weergeven
 • Aduro 19

  € 949,00
  € 784,30 excl. BTW.

  De Aduro 19 is een eenvoudige en efficiënte convectiekachel. De afgeronde zijkanten van de kachel, gecombineerd met een vlakke voorkant, zorgen voor een strak ontwerp. De Aduro 19 is voorzien van een praktische haardhoutopslag. Optimale verbranding met Aduro-tronic. De Aduro 9.6 is uitgerust met Aduro-tronic, die de verbrandingslucht automatisch regelt en zorgt voor een optimale verbranding.

  Weergeven