Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00

Houtrook filters

Ontdek de revolutie in schonere en efficiënte houtkacheltechnologie, rechtstreeks vanuit Duitsland.

Houtrook filters

Actieve filters

 • Ontdek de revolutie in schonere en efficiënte houtkacheltechnologie, rechtstreeks vanuit Duitsland! TermaTech introduceert met trots de Kaminfilterkat fijnstoffilter, de enige niet-elektrostatische fijnstoffilter die voldoet aan de strenge Duitse normen.

  Waarom is de Kaminfilterkat jouw must-have dit stookseizoen? Eersteklas Duitse Kwaliteit: De Kaminfilterkat is niet zomaar een filter; het is de enige niet-elektrostatische fijnstoffilter die met trots in Duitsland verkocht en geïnstalleerd mag worden.

  Goedgekeurd door het prestigieuze Duitse Instituut voor Bouwtechniek (DIBt), is deze innovatieve filter ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Geoptimaliseerd voor jouw houtkachel: De Kaminfilterkat is geperfectioneerd voor houtkachels met een vermogensbereik van 6 tot 10 KW. Het begint zijn magie al bij een rookgastemperatuur van slechts 160 graden! Gemonteerd in een zwart stalen 2 mm. kachelbuis. Bewezen Technologie: Vertrouw op bewezen technologie voor een schonere luchtkwaliteit in jouw leefomgeving. De kern van de Kaminfilterkat is gebaseerd op een metalen drager die wereldwijd meer dan 300 miljoen keer zijn effectiviteit heeft bewezen in auto's en vrachtwagens.

  KaminFILTERKat houtrookfilter welke ook in Duitsland is toegestaan. Deze filtert de rook al bij relatieve lage rookgas. Voordelen van dit filter zijn:

  • Milieuvriendelijke oplossing voor je woning
  • Vermindert stof en koolstofmonoxide
  • Goedgekeurd door het Duitse instituut voor bouwtechniek
  • Geproduceerd in Duitsland met milieuverf op waterbasis
  • Eenvoudig te installeren en onderhoudsarm
  • Je beschermt het milieu
  Weergeven