Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00

In enkele gevallen, wanneer er een rookkanaal aangelegd wordt door een betonvloer of langs de gevel gemonteerd wordt moet er vaak een gat geboord worden. Dit kun je zelf doen door bijvoorbeeld meerdere kleine gaten te boren en het vervolgens uit te kappen. Echter, zal dit nooit netjes worden.

Dat hoeft natuurlijk ook niet perse want gaten worden altijd met een rozet afgedekt.

Wil je echter een mooi gat laten boren, dan kun je contact opnemen met een van onderstaande betonboorders.

Zij zorgen voor een mooi rond gat in de muur of door de betonvloer.


TIP:
Houd er rekening mee dat de buitenmaat van een dubbelwandige pijp groter is dan de binnendiameter. Dit kan variëren van enkele centimeters tot zelf 10cm. Het gat zal daar dus op aangepast moeten worden. Wanneer er door meerdere etages gaten geboord moeten worden kan het gat van de eerste verdieping vaak kleiner zijn dan de daaropvolgende wanneer je gebruik maakt van een vertrekplaat. 

TIP 2: Zorg ervoor dat het te boren gat voldoende ruim is. In sommige gevallen zal er net een klemband zitten. Of wanneer de gaten niet precies boven elkaar zitten is wat extra speling ook makkelijk. Extra ruimte kan later weer opgevuld worden met isolerende wol.

TIP 3: Niet altijd te voorkomen maar er kunnen leidingen en kabels in een betonvloer zitten. De betonboorder legt het risico voor boorschade vaak bij de opdrachtgever neer.

Betonboor Bedrijf Oosternijkerk

http://b-b-o.nl

Plaats: Oosternijkerk

Betonboor Bedrijf Jakobs

www.betonboorbedrijfjakobs.nl

Plaats: Schoonebeek

Vuurdelig

www.vuurdelig.nl

Plaats: Beilen