Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00

Momenteel hebben we geen vacatures beschikbaar



Echter we nodigen altijd we altijd mensen uit om een open sollicitatie bij ons te doen.

Bij 123Rookkanaal zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en getalenteerde mensen die ons team willen versterken. Onze webshop groeit snel, en met die groei komen tal van spannende mogelijkheden. Daarom nodigen wij jou uit om een open sollicitatie te versturen!

Wie zijn wij?

123Rookkanaal is een toonaangevende online winkel die zich richt op de verkoop van rookkanalen, kachelpijpen en aanverwante artikelen. Wij streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en geloven in de kracht van een hecht en gemotiveerd team. Innovatie, klantgerichtheid en passie staan bij ons centraal.

Waarom een open sollicitatie?

  • Ontdek nieuwe Kansen: We hebben regelmatig behoefte aan nieuwe talenten in verschillende functies, van klantenservice tot marketing, logistiek, IT en meer

  • Laat jezelf zien: Door een open sollicitatie te sturen, kun je jezelf alvast aan ons presenteren en ben je de eerste die we benaderen wanneer er een passende positie vrijkomt.

  • Groei met Ons Mee: Bij 123 Rookkanaal bieden we volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Jouw ambities kunnen samen met ons gerealiseerd worden.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die zich willen verdiepen in online verkoop en daarbij bereid zijn tot het leren van specifieke materialenkennis zodat je weet waar je het over hebt. Of je nu een ervaren professional bent of net je opleiding hebt afgerond, wij zijn geïnteresseerd in jouw verhaal. Belangrijke eigenschappen die we waarderen zijn:

  • Proactieve houding
  • Teamgeest
  • Klantgericht denken
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen
  • Goede communicatieve vaardigheden

Hoe solliciteren?

Stuur jouw CV en een motivatiebrief naar [email protected]. Vertel ons waarom je graag bij ons wilt werken, wat jou uniek maakt en welke rol je voor jezelf ziet binnen ons bedrijf. Geef ook aan welke afdelingen of functies jouw interesse hebben.

Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en mogelijk samen de toekomst vorm te geven.