Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
adviseur aan huis | 123rookkanaal

adviseur aan huis

€ 0,01
€ 0,01 excl. BTW.
Inclusief belasting
provincies
Aantal

Resterend bedrag tot gratis verzending: € 500,00

Elke situatie voor een rookkanaal is vaak weer anders. Het kan daarom prettig zijn wanneer de adviseur gewoon bij je langs komt om de situatie ter plekke te bekijken en kan ter plekke advies geven over de lokatie van het rookkanaal en de kachel. Ook kan hij na de bezichtiging een offerte maken voor het installeren van het rookkanaal. Maar wil je het toch zelf installeren dan kan hij een materiaallijst voor je samenstellen om het rookkanaal goed aan te leggen.

 

Zoek je daarnaast ook nog een houtkachel dan kan hij daar ook in adviseren.

Wanneer je een "adviseur op lokatie" bestelt dan neemt deze binnen 2 werkdagen contact op om een afspraak te maken.

 

Heb je interesse?  Bestel het dan als een gewone bestelling. De adviseur zou het prettig vinden als je jouw telefoonnummer ingeeft bij het afrekenen want hij neemt bij voorkeur dan even telefonisch contact op om samen tot een passend moment te komen voor de bezichtiging ter plaatse.

Onze (externe) adviseurs hebben een standaard werkgebied van Drenthe, Overijssel, Friesland, Groningen.

 

Er geldt daarom een toeslag voor een bezichtiging in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg. Ook voor een bezoek aan de waddeneilanden wordt een toeslag berekend-En woon je in de buurt , pakweg binnen een straal van ongeveer 20km van Coevorden , dan komen we uiteraard gewoon graag kosteloos zelf even langs om de situatie te bespreken. Bel, mail of app ons dan even voor een afspraak.

onbekend
8-016

Specifieke referenties

Stel vraag over product

Vul hier onder jouw vraag in m.b.t tot dit product. Wij reageren zo spoedig mogelijk.