Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Jouw bijdrage aan een duurzame toekomst

Drooff is een Duits merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige houtkachels.

Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor kwaliteit, vakmanschap en milieuvriendelijkheid in de productie van verwarmingsapparaten. 

We zijn bezig deze kachels aan ons assortiment toe te voegen. Houd onze WEBSHOP en onze FACEBOOK pagina in de gaten. 


Op zoek naar een andere mooie HOUTKACHEL? Er is gelukkig nog genoeg te kiezen bij ons!

Neem HIER een kijkje voor onze direct beschikbare houtkachels.

Een volledig overzicht van onze kachels vind je HIER.

Vroeger was alles beter?


Sinds vroegere tijden is de beheersing van het vuur van centraal belang geweest voor de mensheid. Alleen zij die vuur konden maken, beschermden de familie tegen vijanden en kou. Vuur gaf de ouderen gezelligheid en de jongeren geborgenheid. 


Vuur voor generaties of wintertijd bij opa en oma. 
Drooff zet deze tradities voort.

In de geest van onze voorouders en in de geest van onze nakomelingen.

De cacao wordt al heet op de Drooff AROLA houtkachel. Verwarming bij de AROLA is een belangrijke bijdrage aan de toekomst. Niet alleen klimaatneutraal - maar ook bijzonder schoon. De moderne Drooff haarden bieden het hele gezin zowel het plezier van het vuurspel als het goede gevoel een bijdrage te leverenaan de bescherming van het milieu.

APRICA 2

Blauer Engel Eco label


Verwarming met hout levert – vooral met de modernste verbrandingstechnologie – een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu en het klimaat.

Bovendien worden de toch al uitstekende emissiewaarden met ca. 30% met de innovatieve fire+ verbrandingsregeling. Dat zou eigenlijk genoeg moeten zijn om aan alle eisen en eisen te voldoen. Sommige lokale overheden, vooral in binnenstedelijke gebieden, eisen zelfs een nog hogere norm voor nieuwe gebouwen bij het installeren van een kachel.

De APRICA 2 met Blauwe Engel label is interessant voor alle milieubewuste verwarmingsliefhebbers: Is het niet voldoende om een ​​Drooff kachel te gebruiken die gemakkelijk alle grenswaarden onderschrijdt? Met de APRICA 2 kunt je erop vertrouwen dat Drooff alles uit de kast heeft gehaald voor innovatieve milieutechnologie.

Waarom DROOFF?


Drooff is niet de enige fabrikant van houtkachels. Eerlijk gezegd zijn het er eigenlijk heel veel. Waarom dan kiezen voor een haard van Drooff? Misschien zal het productontwerp je inspireren. Wellicht ben je onder de indruk van de lange levensduur van de robuuste gietelementen. Of ben je nieuwsgierig naar de fire+ elektronische verbrandingsregeling. Info over fire+ vind je HIER.  Met de aanschaf van een DROOFF-haard neem je zeker een goede beslissing voor je gezin, voor ons milieu en voor toekomstige generaties.

Bied je dierbaren veiligheid. Bescherm het klimaat. Maak een vuur!

Onze tip: 

Bekijk Drooff's YouTube kanaal HIER. In hun filmpjes krijg je een goed beeld van dit bedrijf. De online catalogus vind je HIER.

123Rookkanaal is een officiële verkoper van Drooff houtkachels. We kunnen je goed helpen de juiste keuze te maken. 

Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!