Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Stijlvolle houtopslag!

Op zoek naar onze stijlvolle houtopslag mogelijkheden? Bekijk HIER ons assortiment.


Het brandhout voor je houtkachel berg je stijlvol op met onze prachtige houtbakken, -tassen en houtmanden.

Ons houtopslag assortiment biedt een mooie aanvulling voor je houtkachel en zal in geen enkel huishouden misstaan. Handig! 

Ook leuk als kado natuurlijk!

Viva Italia!

Stijlvol, praktisch en handig. Maar ook betaalbaar. Dat zijn onze houtopslag producten. Zoals onze bruine lederen houttas op wieltjes. Een echte eyecatcher!


Het is natuurlijk handig om de houtblokken dichtbij jouw kachel te hebben liggen. En dan is het natuurlijk ook fijn als al dat hout een mooi plekje heeft!

Wij hebben daarom een ruim assortiment houtmand/en-bakken, neem eens een kijkje op onze site! Uiteraard hebben wij thuis zelf ook een mooie, stoere houtbak staan!

 

Stijlvol, praktisch en handig!

Op zoek naar een leuke houtmand, -tas of houtbak voor bij de haard?

Bij 123Rookkanaal vind je een zeer uitgebreid assortiment van allerlei manden en houttassen. Een houtmand maakt de vuurbeleving helemaal compleet wanneer je lekker bij de houtkachel of open haard zit.


Wij leveren houtmanden van gerecycled materiaal, van kunststof en van staal.

Al onze manden zijn uiterst robuust en zijn van een goede kwaliteit.

Een paar weetjes

Brandhout is hout dat bestemd is om verbrand te worden en zo thermische energie, oftewel warmte, te leveren. Het is de oudste brandstof van de mensheid en wordt gebruikt vanaf het moment dat de mens vuur begon te beheersen.


Tot de negentiende eeuw was het ook de voornaamste energiebron, onder meer met het uit hout geproduceerde houtskool. Daarna verminderde het belang van brandhout, vooral ten voordele van steenkool en later aardolie. Door de toenemende prijs van deze klassieke energiebronnen kent brandhout vanaf het einde van de twintigste eeuw een hernieuwde populariteit. Behalve als warmtebron wordt brandhout ook gebruikt om voedsel te roken.

Brandhout is een duurzame energiebron die ook kan worden aangewend voor de productie van groene stroom. Van alle duurzame energiebronnen moet vooral biomassa (waaronder brandhout) oordeelkundig beheerd worden om uitputting te voorkomen. 

Onze tip:

Ondanks dat de manden gemaakt zijn van stevige materialen, adviseren wij toch om ze niet té vol in te laden. Het hout moet immers ook naar de woonkamer worden getild! 

Onze houtopslag producten zijn budgetvriendelijk en daarom zeer geschikt als cadeau voor sinterklaas of cadeau voor kerst. Verras je familie of vrienden deze feestdagen!

123Rookkanaal kan je helpen de juiste houtmand te kiezen.

Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!