Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Design houtopslag: Onmisbaar voor je kachel en haard!

Op zoek naar een houtrek? Bekijk HIER ons assortiment.


Met onze houtopslagrekken zijn al je houtblokken netjes opgeborgen.

Als decoratie object staat hij sierlijk langs de open haard of bij het vuurtje in de tuin.

Voordelen


Al het openhaardhout staat netjes en geordend naast de haard. Het hout wordt hierdoor niet vochtig. De houtopslag oogt gezellig en decoratief en je hebt minder last van zwervende restjes hout rond de open haard. Het houtopslag rek is gemaakt van stevig staal. De kwaliteit is uitstekend en je hebt er jaren plezier van.

Kwaliteit

De houtopslag is gemaakt van staal met een matzwarte coating. Je bent van jaren lang plezier verzekerd. De haardhoutopslag is volledig gemaakt van staal. Het rek is afgewerkt met een matte coating. Design, strak ontwerp, super stevig. Kortom, onmisbaar dit design houtopslagrek.

Over het merk

Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige sfeermakers.

Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

Onze tip:

Zorg voor goed, droog haardhout. Zo geniet je nog meer van je houtkachel!

Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!