Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
De elektrische haard van je dromen

Bent je op zoek naar een haard met een stijlvol design die past bij je eigentijds interieur?

Wil je jouw elektrische haard kunnen bedienen met een smartphone en tablet? Dan is Element4 de elektrische kachel voor jou!


Op zoek naar een stijlvolle en duurzame elektrische haard? Bekijk HIER ons Element4 assortiment.

Nederlands ontwerp

Element4 is een van de beste Nederlandse merken. Het bedrijf werkt praktisch en pragmatisch, maar met een sterke focus op design. Dit zorgt ervoor dat de haarden geliefd zijn bij ontwerpers, architecten en trendbewuste consumenten wereldwijd.


Als echte ‘Nederlanders’ is technologie voor Element4 heel belangrijk. Kies je voor een Element4 haard, dan profiteert je van de meest geavanceerde technische kenmerken; De haarden zijn efficiënt in gebruik, op afstand te bedienen en hebben een regelbaar vlambeeld.

Nederlandse no-nonsense mentaliteit

Eén blik op de Element4 haarden en het is al duidelijk:

Ze trekken de aandacht, maar zijn tegelijkertijd bescheiden in hun uitvoering.

Dit sluit volledig aan bij de bedrijfsfilosofie van Element4. Het bedrijf heeft

mondiale doelstellingen, maar blijven altijd de no-nonsense haardenfabrikant uit Nederland. Een hoogwaardig design en gebruiksvriendelijke oplossingen,

dat is waar Element4 voor staat!

Gemak en comfort

De elektrische haarden zijn makkelijk te controleren.

Alle Element4 elektrische haarden zijn namelijk te bedienen met je smartphone of tablet. Met behulp van de gebruiksvriendelijke app kun je het vlambeeld volledig aanpassen aan jouw wensen. Zo bepaalt je ook direct het verbruik van je haard.


Het speciale ontspiegelde glas geeft een bijzonder effect omdat je nauwelijks merkt dat er een glazen afdekking voor de haard zit. In combinatie met een realistisch vlammenbeeld en ingebouwde verwarming haal je het echte ‘haardgevoel’ in huis.


De Ultra HD LED-technologie geeft de haard een diep en rijk vlammenbeeld en creëert dankzij het unieke reflecterende vermogen het effect van hete as in het brandstofbed. In combinatie met het ontspiegelde glas ontstaat een realistisch haardeffect.

Onze tip:

Element4 heeft een brochure online gezet. Je vindt de brochure HIER.

Element4 heeft ook een YouTube pagina. HIER vind je filmpjes van hun elektrische haarden.

123Rookkanaal is een verkoper van Element4 elektrische haarden. We hebben een uitgebreid assortiment elektrische haarden en een groot netwerk van leveranciers.

We kunnen je dus uitstekend helpen de juiste keuze te maken! 


Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!