Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Sfeer zonder uitstoot

Een haard die in iedere situatie geplaatst kan worden? Vanaf nu is dit mogelijk! Met de DRU Virtuo elektrische haarden kun je overal een vuur plaatsen waar een stopcontact aanwezig is! Je kunt er overal van genieten zonder dat je een schoorsteen nodig hebt. Houd je van het geluid van een knetterend vuur?

Dan is de DRU Virtuo de juiste keuze voor jou. De levendige vlammen met Virtuo-Flame® technologie en het gevoel van warmte maken het vuur compleet.


Op zoek naar een stijlvolle en duurzame elektrische haard? Bekijk HIER ons DRU assortiment.

DRU, succesvol sinds 1754.

Vuur. Het begin voor ons allemaal.

DRU bracht 250 jaar geleden vuur van buitenaf. Ambacht zit in hun vingers, eerst gebruikte DRU vuur om te vormen. Bij Diepenbroek & Reigers Ulft (DRU) in de eigen gieterij. DRU produceert potten en pannen, gemaakt door vuur, om vervolgens met vuur te gebruiken.


DRU bracht vuur in gezinnen en droeg het huis een warm hart toe. Kolen- en houtverwarming waren de standaard, maar naarmate de tijden veranderen, veranderde DRU ook. Nieuwe mogelijkheden begonnen met de ontdekking van gas. Daarmee is DRU momenteel marktleider in de productie en distributie van gashaarden en houtkachels. En daar blijft het niet bij. Ondertussen ontwikkelt

DRU volop op biogas, elektriciteit en zelfs waterstof. In korte tijd maakt DRU

vuur oneindig en blijft zo dé oplossing voor warmte en sfeer.

Full experience, zero emission


Een elektrische haard met de volledige vuurbeleving zonder de uitstoot. Levensechte houtvlammen, aangename warmte en een knisperend geluid. Je plaatst de Virtuo eenvoudig op elke gewenste plek in huis. Je hebt namelijk geen schoorsteen of afvoer nodig. Eén stopcontact is al voldoende om te genieten van een romantisch haardvuur.


De DRU Virtuo is een 100% elektrische sfeerhaard, die ook als verwarming kan dienen. De elektrische haarden van DRU bevatten allemaal een warmte-element dat gemakkelijk te bedienen is. Dit betekent dat je kunt genieten van de warmte en sfeer van een haard zonder dat je traditionele brandstof nodig hebt. Je steekt de haard aan met een stekker in het stopcontact en verwarmt de ruimte met één druk op de knop.

Elektrisch sfeervol verwarmen

Is je huis niet aangesloten op het gasnetwerk en wil je toch een sfeervolle haard?

Dan is een elektrische haard een goed alternatief. Een elektrische haard is makkelijk in gebruik, duurzamer, veilig en snel te installeren. Daarnaast is het vuurbeeld haast niet meer van echt te onderscheiden. De elektrische haarden van DRU onderscheiden zich vooral op dat laatste punt van de andere haarden op de markt. DRU haarden maken gebruik van de nieuwste projectietechnieken, waardoor de vlammen realistischer dan ooit zijn.

De elektrische haard is redelijk nieuw op de markt, mede daarom heeft DRU de veelgestelde vragen over elektrische haarden op een rij gezet.  

Onze tip:

DRU heeft een 5-stappenplan online gezet. Zo kun je kijken welk product het beste bij jouw wensen past. Je vindt de pagina HIER.

123Rookkanaal is een verkoper van DRU elektrische haarden.

We hebben een uitgebreid assortiment elektrische haarden en een groot netwerk van leveranciers.

We kunnen je dus uitstekend helpen de juiste keuze te maken! 


Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!