Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Verwarm je woning in stijl

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame elektrische haard? Bekijk HIER ons Dimplex assortiment.


Dimplex is al 70 jaar een vertrouwde naam op het gebied van elektrische verwarming en vandaag de dag is Dimplex een marktleider in het creëren

van stijlvolle, energiezuinige verwarmings- en luchtbehandelingsproducten. 

Iconische looks en flexibiliteit


Het Dimplex assortiment kachels bestaat uit vrijstaande, stijlvolle elektrische haarden die karakter kunnen toevoegen aan elke omgeving, of je nu een uniek designelement wilt creëren of een bestaande open haard nieuw leven wilt inblazen. Het assortiment omvat verschillende maten en zowel traditionele als moderne ontwerpen in verschillende kleuren en afwerkingen.

Een kachel biedt veelzijdigheid en flexibiliteit bij het inrichten van je kamer; de enige vereiste is toegang tot een stroomvoorziening. Dankzij meerdere warmtestanden en de mogelijkheid om het vlameffect onafhankelijk van elkaar te gebruiken, blijft je elektrische kachel het hele jaar door functioneel.

Er zijn kachels verkrijgbaar met al onze Dimplex-vlameffecten. Of je nu op zoek bent naar een overtuigende illusie of een verbluffend realistische, elektrische 3D-vlam, wij hebben altijd een kachel die bij je wensen past.

Veiligheid voor elektrische branden


Het internationaal erkende BEAB-keurmerk is een elektrisch veiligheidskeurmerk.

Het keurmerk laat zien dat de toonaangevende onafhankelijke goedkeuringsspecialisten van Groot-Brittannië de producten van Dimplex hebben beoordeeld volgens de hoogste Europese en internationale normen.

BEAB-goedkeuring betekent dat het product rigoureus is getest in een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium om zekerheid te bieden over de veiligheid op het gebied van mechanisch letsel, brandwonden en elektrische schokken, evenals naleving van gespecificeerde Europese en internationale normen.


Het strenge veiligheidsgoedkeuringsproces wordt niet alleen gecontroleerd door middel van onafhankelijke tests, maar ook door voortdurend fabrieks- en markttoezicht. BEAB-goedkeuring is veel belangrijker dan de CE-markering, de eigen verklaring van de fabrikant dat het product voldoet aan de essentiële eisen van de EU-richtlijnen. De enige manier om echte gemoedsrust te krijgen, is door erop te staan dat de producten die je koopt BEAB-goedgekeurd zijn – zodat jij en je gezin veilig blijven.

Waarom kiezen voor een elektrische haard?

Er gaat niets boven het gevoel van warmte en comfort dat wordt gecreëerd door een flakkerend vuur, maar open vuur kan zorgen met zich meebrengen over de veiligheid, het onderhoud en de kosten. Het comfort van vlammen ligt echter niet helemaal buiten bereik.

Een elektrische vlam kan dezelfde warmte en comfort bieden als een echte vlam, maar dan zonder de zorgen. Dat is waar Dimplex kan helpen. Als je nieuw bent op het gebied van elektrische vlammen, of gewoon nog niet hebt besloten wat je zoekt, raden wij je aan om bijvoorbeeld op twee manieren te beginnen als het gaat om het opnieuw aanwakkeren van de sfeer in je huis; vlameffecttechnologie of algemene vuurstijl. Bekijk bijvoorbeeld de verschillende Dimplex vlamtechnieken of laat een berichtje op onze Facebook pagina achter.

Onze tip:

Dimplex heeft een aantal filmpjes online gezet waar je de verschillende vlamtechnieken kunt bekijken. Je vindt de pagina HIER.

123Rookkanaal is een verkoper van elektrische haarden.

We hebben een uitgebreid assortiment elektrische haarden en een groot netwerk van leveranciers.

We kunnen je dus uitstekend helpen de juiste keuze te maken! 


Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!