Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Een klasse apart

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame elektrische haard? Bekijk HIER ons Charlton & Jenrick assortiment.

Het wordt steeds lastiger om een houtkachel van een elektrische haard te onderscheiden.

En dat is helemaal het geval bij ons assortiment aan Charlton & Jenrick electrische haarden.

Dit merk biedt naast inbouwhaarden ook vrijstaande kachels. Een electrische past past perfect in een duurzame (gasloze) woning.

En wanneer je ook nog eens een paar zonnepanelen op je dak hebt liggen houd je de gebruikskosten wel heel erg laag! 

Realistisch vlambeeld


Charlton & Jenrick is een gerenommeerd Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige elektrische haarden, houtkachels (bekijk ons assortiment HIER) en verwarmingssystemen. Charlton & Jenrick biedt een breed scala aan elektrische haarden, waaronder inbouwhaarden, vrijstaande haarden en wandgemonteerde haarden.

Een van de belangrijkste kenmerken van Charlton & Jenrick elektrische haarden is het realistische vlambeeld dat ze produceren. Deze haarden maken gebruik van geavanceerde LED-technologie en speciale effecten om vlammen en houtblokken op een zeer overtuigende manier weer te geven. 

Past in ieder interieur

De Charlton & Jenrick haarden zijn echte marktleiders op het gebied van de nieuwste generatie elektrische haarden die behoren tot het moderne wonen.  Door het eindeloze design en plaatsingsmogelijkheden kan deze elektrische haard in ieder interieur een plaats krijgen.


Zo kan de haard in je boekenkast, in je T.V.- of audiomeubilair of in een strakke wandunit worden geplaatst. De optionele extra LED sfeerverlichtingstrips zijn regelbaar via de afstandsbediening en kunnen naar ieder idee en ontwerp worden ingepast. Dit is te danken aan de nieuwste technieken, het gepatenteerde            3D ECOflame, Infinity 4D ECOflame en polaris vlammenspel. Doordat het vlammenspel zo realistisch is zijn deze haarden uniek en een klasse apart. 

De nieuwste technologie


Voorbij zijn de dagen dat een elektrische haard de laatste optie was als je geen gas- of vastebrandstoftoestel kon installeren. Moderne elektrische haarden zijn vandaag het toppunt van design en de eerste keuze voor de veeleisende consument die op zoek is naar uiterlijk, gebruiksgemak en de nieuwste technologie.


We praten vaak over elektrische haarden als 'net echt', maar de elektrische haarden van Charlton & Jenrick zijn “echt echt”! Ze doen in hun vlammenspel niet meer onder voor de gas of houtgestookte exemplaren. Je kunt er bij enkele modellen zelfs voor kiezen om de kachel op een houtvak te zetten of er bijvoorbeeld een rookafvoer op te plaatsen. Dit alles in de kleur van de kachel.

Charlton & Jenrick produceert en levert al meer dan 30 jaar aan de onafhankelijke retailmarkt voor haarden. Ze blijven substantieel investeren in het verkrijgen van en bijdragen aan een breed scala aan accreditaties en lidmaatschappen van beroepsorganisaties. Je kunt er zeker van zijn dat kwaliteitsproducten en de impact op het milieu bovenaan hun agenda staat bij het creëren van deze verbluffende haarden.

Onze tip:

De online Charlton & Jenrick catalogus vind je HIER.

123Rookkanaal is een verkoper van elektrische haarden.

We hebben een uitgebreid assortiment elektrische haarden en een groot netwerk van leveranciers.

We kunnen je dus uitstekend helpen de juiste keuze te maken! 


Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!