Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Dansende vlammen gevormd door traditie

Op zoek naar een zuinige en duurzame houtkachel? Bekijk HIER ons Nestor Martin assortiment.


Nestor Martin Houtkachels zijn uniek. Vlammen die met een druk op de knop doven of oplaaien, dansen of flakkeren. Vuur dat de hele

kachel vult met prachtige, dansende vlammen. Hierin overtreft de Nestor Martin houtkachel elke andere kachel.

Wie je ook bent, je kunt genieten van het mooiste vuur dankzij superieure technologie. Made by Nestor Martin en bij ons verkrijgbaar!

Flakkerende vlammen


Het fabelachtige vuurbeeld en de onwaarschijnlijk nauwkeurige controle over het vuur zijn ongeëvenaard. Met een afstandsbediening kunt je vanuit je stoel de luchttoevoer regelen. Ook kunt je via de afstandsbediening de temperatuur van de kachel instellen.


Het is de superieure (Woodbox®) verbrandingstechnologie die Nestor Martin uniek maakt. Wereldwijd bekend, exclusief én betaalbaar door de uitgebalanceerde ontwikkeling, heeft Nestor Martin een unieke positie gekregen. Qua exclusiviteit de top van de kachelmarkt, qua prijsstelling zijn de kachels haalbaar voor een brede doelgroep.

Gietijzeren warmte


Een van de kenmerkende aspecten van Nestor Martin houtkachels is het gebruik van gietijzer als bouwmateriaal. Gietijzer heeft uitstekende warmtebehoudende eigenschappen, waardoor deze kachels langdurige en gelijkmatige warmte kunnen leveren.Bovendien heeft gietijzer een esthetische aantrekkingskracht, waardoor de kachels zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.


Nestor Martin is een merk dat staat voor warmte, kwaliteit, kennis en traditie.

De traditie van Nestor Martin als grondleggers van het gebruik van gietijzer grondstof is altijd gepaard gegaan met een geest van technologische innovatie. Elk Nestor Martin-apparaat brengt een technische expertise en een integriteit

met zich mee die ongeëvenaard is.

Woodbox® Technologie


De Woodbox® technologie maakt het mogelijk om het genot van warmte en gebruiksgemak te combineren met uitstekende brandprestaties. Je hoeft slechts één knop op je afstandsbediening in te drukken om van alle voordelen te genieten. De gepatenteerde Woodbox®-verbrandingstechnologie  maakt gebruik van een combinatie van natuurlijke schoorsteentrek en voorverwarmde lucht, die langzaam en gelijkmatig naar de vlam wordt gedreven. Op deze manier krijg je verbluffende vlameffecten, variërend van enorme vlammen tot nabrandend vuur in alle kleuren dat over de houtblokken danst.


De verbranding van Nestor Martin-kachels kan de vervuilende uitstoot tot extreem lage niveaus terugbrengen.  Nestor Martin-kachels kunnen een grote hulp zijn bij de bestrijding ervan. De houtkachels hebben het potentieel om de uitstoot van kooldioxide (CO2) te verminderen en dat is gunstig voor het milieu. Hout is bovendien een biomassabrandstof en dus absoluut CO2-neutraal. Nestor Martin houtkachels zijn nu een haalbaar alternatief voor fossiele brandstoffen.

Onze tip: 

Bekijk Nestor Martin's  Woodbox® technologie HIER. In dit filmpje krijg je een goed beeld van deze technologie.

123Rookkanaal is een officiële verkoper van Nestor Martin houtkachels. We kunnen je goed helpen de juiste keuze te maken. 

Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!