Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Deense klasse

Op zoek naar een zuinige en duurzame houtkachel? Bekijk HIER ons Jydepejsen assortiment.


Jydepejsen is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van kachels en haarden. Het bedrijf werd opgericht in 1979 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige verwarmingsproducten. Jydepejsen staat bekend om zijn focus op kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Jydepejsen heeft zoveel vertrouwen in hun product dat er voor deze kachels een extra lange garantieperiode van 5 jaar geldt.

Vertouwen sinds 1979


Sinds 1979 jaar ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Jydepejsen in Denemarken design houtkachels. Een Jydepejsen houtkachel verbrandt het hout van het kleinste takje tot de laatste gloed. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke verbrandingskamer. DuplicAir is een gepatenteerd speciaal ontwikkelend controlesysteem welke een optimale verbranding garandeert. Dit systeem is eenvoudig te bedienen en zorgt voor een optimale verwarmingsoplossing van de kachel.


Door de uitgekiende convectie mogelijkheden van de Jydepejsen kachels begint de kachel na het aansteken al snel warmte af te geven. De warmte verplaatst zich vervolgens op natuurlijke wijze door de luchtstroom en niet alleen door de warmtestraling. Hierdoor staan deze houtkachels garant voor een comfortabel binnenklimaat en een gelijkmatige temperatuur in de hele ruimte.


Continu proces


Jydepejsen is een gerenommeerd bedrijf dat sinds 1979 heeft gewerkt aan de ontwikkeling van het ontwerp en het optimale gebruik van de eigenschappen van vuur. Jydepejsen hecht veel belang aan het produceren van hoogwaardige houtkachels die gebruiksvriendelijk, stijlvol in ontwerp en hebben een lage deeltjesemissie ten voordele van het milieu. De ontwikkeling van nieuwe producten ziet het bedrijf als een continu proces, waarbij niet alleen het ontwerp centraal staat, maar ook hoe de verbrandingstechniek geoptimaliseerd kan worden.

Een houtkachel is een beleving voor onze zintuigen – het kijken naar de dansende vlammen en het zachte geknetter van het vuur geeft een heerlijk aangenaam en ontspannen gevoel. De productie van Jydepejsen vindt voornamelijk plaats in Denemarken. 

Optimale controle


Controleer het vuur met Jydepejsen"s eigen DuplicAir® techniek. Met DuplicAir® stel je de vlammen eenvoudig naar wens in. Jydepejsen heeft een unieke luchtregeling ontwikkeld waarbij je het vuur direct hoger of lager kunt zetten.

Zo kun je zelf bepalen hoeveel warmte er uit je houtkachel moet komen.


Met dit luchtregelsysteem kunt je op een eenvoudige en nauwkeurige manier het vlammenspel en de warmteafgifte van je houtkachel regelen.

Met een simpele bedieningshendel regel je zowel de aanmaaklucht (primaire lucht) als de verbrandingslucht (secundaire lucht). DuplicAir® is een eenvoudig en zeer duurzaam regelsysteem, gemaakt van hoge kwaliteit om de hele levensduur van de kachel mee te gaan. DuplicAir® is verkrijgbaar in alle houtkachels van Jydepejsen.

Onze tip: 

Jydepejsen heeft zoveel vertrouwen  in hun product dat er voor deze kachels een extra lange garantieperiode van 5 jaar geldt.

Benieuwd naar hun houtkachels?  Bekijk HIER de Jydepejsen catalogus.

123Rookkanaal is een officiële verkoper van Jydepejsen houtkachels. We kunnen je goed helpen de juiste keuze te maken. 

Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!