Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Stijl en kwaliteit komen samen

Op zoek naar een zuinige en duurzame houtkachel? Bekijk HIER ons Casiple assortiment.


Casiple kachels hebben een superieure prijs/kwaliteit verhouding.

Casiple kachels zijn stijlvol en klassiek vormgegeven en passen perfect in een elk (modern) interieur.

Het dikke plaatstaal en de deur van gietijzer voorkomt vervorming van de deur, een eigenschap die je vaak bij duurdere merken ziet.

Uitblinkers


Casiple kachels blinken uit in hun superieure prijs / kwaliteit verhouding.            Het huidige assortiment bestaat uit 4 modellen: De Z4 , Z5 , Z8 en Z8

met ingebouwde oven in diverse vermogens. Casiple kachels zijn stijlvol en klassiek vormgegeven en passen perfect in een elk (modern) interieur door het minimalistische design en de grote glazen ruit.

Plaatstaal


Wat verder opvalt aan Casiple houtkachels is dat het plaatstaal van een

enorme dikte is. De deur is van gietijzer. Dat voorkomt vervorming van de deur en dat is een kenmerk die je ook vaak ziet bij duurdere merken. Door de dikke wand kunnen deze kachels de warmte langer vasthouden. Dit is een groot pluspunt. Optioneel zijn deze kachels te verhogen met 15 of 20cm waardoor je net wat mooier in de vlammen kunt kijken.

Gezellige warmte


Hout wordt als brandstof gebruikt om warmte te genereren voor het verwarmen van een ruimte. Het is een traditionele vorm van verwarming die nog steeds populair is vanwege de gezellige sfeer die het creëert en de efficiënte manier waarop het warmte kan leveren. De Casiple houtkachels werken door houtblokken te verbranden in een afgesloten verbrandingskamer. De vrijkomende warmte wordt vervolgens via convectie of straling in de kamer verspreid. Casiple houtkachels kunnen lang meegaan als ze goed worden onderhouden.

Over het algemeen kunnen houtkachels een efficiënte en sfeervolle manier bieden om een huis te verwarmen, maar het is belangrijk om bewust te zijn van hun impact op het milieu en de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen om veilig gebruik te garanderen. Wij kunnen de Casiple houtkachels ten zeerste aanraden!

Onze tip:

In veel regio's zijn er voorschriften die het gebruik van houtkachels reguleren om luchtvervuiling te verminderen.

Het is belangrijk om deze regels te volgen en te zorgen voor een milieuvriendelijk gebruik.

Je kunt deze regels vaak vinden op de site van de gemeente waar je woont.

123Rookkanaal is een officiële verkoper van Casiple. We kunnen je dus uitstekend helpen de juiste keuze te maken! 


Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!