Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
Deense perfectie

Op zoek naar een zuinige en duurzame houtkachel? Bekijk HIER ons TermaTech assortiment.


Wie zegt dat een houtkachel niet alleen mooi kan zijn maar ook efficiënt en milieuvriendelijk? Wanneer de ontwerpers van TermaTech een houtkachel tekenen,

is het uitgangspunt een mooi samenspel van esthetiek, kwaliteit en rendement. Onderdeel van deze benadering van design is ook dat de prijs betaalbaar is.

TermaTech is met recht Deense klasse!

Zuivere lijnen


TermaTech staat bekend om hun moderne en stijlvolle ontwerpen die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Het bedrijf richt zich op het leveren van milieuvriendelijke en energie-efficiënte verwarmingsoplossingen voor huizen en andere gebouwen.


Je zult je nieuwe TermaTech houtkachel de komende jaren niet verplaatsen.

Dus moet hij een lust voor het oog, het milieu en je portemonnee zijn!

TermaTech zet de Scandinavische designtraditie met trots en zorg voort.

Vorm en functie vormen een synthese. De bediening is doordacht en respect voor het familiebudget en de CO2-boekhouding van de samenleving zijn ingebouwd.

Convectiewarmte

De meeste TermaTech houtkachels zijn convectiehoutkachels. Dit betekent dat zij een binnen mantel en een buiten mantel hebben. De lucht tussen de twee mantels warmt snel op, stijgt en wordt sneller door de kamer verdeeld.


De houtkachel neemt de koude lucht van beneden, verwarmt die en laat die aan de bovenkant weer vrij. Het verschil tussen een goed werkende convectiekachel en een stralingskachel is dat je met een convectiekachel een betere en gelijkmatigere verdeling van de warmte in de kamer krijgt. De convectiekachel is ook minder heet op de oppervlakken.

Goedkeuringen en milieu

TermaTech kachels zijn goedgekeurd en voldoet aan de strengste Europese eisen.

Ze zijn onder andere goedgekeurd door Rhein Ruhr Feuerstätten Prüfstelle en Teknologisk Institut, die verantwoordelijk zijn voor de CE-goedkeuring (EN13240),

de Oostenrijkse norm “15A” en de Duitse norm “DIN +”.

Bovendien zijn de kachels getest en goedgekeurd door SINTEF, een Noors testinstituut, en door VKF, een Zwitsers instituut. In Engeland zijn alle kachels getest en goedgekeurd. De TermaTech serie TT20, TT21, TT22, TT30, TT60 en TT80 zijn ook goedgekeurd door DEFRA, dit keurmerk wordt alleen toegekend aan de allerschoonste kachels op de markt. 


ECODESIGN 2022 is vastgesteld met betrekking tot het rendement en de emissies van producten die bestemd zijn voor ruimteverwarming met gebruik van vaste brandstoffen, met inbegrip van schoorstenen. De consument kan er zeker van zijn dat de bij de tests gebruikte methoden kunnen worden herhaald en nagebootst bij een eventuele markttest. 

Onze tip:

TermaTech heeft een app ontwikkeld waarmee je nieuwe houtkachel in je huis kunt bekijken voordat je de kachel koopt.

Ook is een e-catalogus beschikbaar. Kijk, dat is handig! Installeer de app HIEROntvang de TermaTech e-catalogus met deze QR-code:


123Rookkanaal is een officiële verkoper van TermaTech houtkachels. We kunnen je goed helpen de juiste keuze te maken. 

Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!