Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen

Unieke kachels voor de meest comfortabele warmte in huis

Op zoek naar een zuinige en duurzame houtkachel? Bekijk HIER ons Altech assortiment.

Altech speksteenkachels zijn unieke kachels voor de meest comfortabele warmte in huis.Al bijna een halve eeuw zorgt Altech in Europa voor behaaglijke warmte met de compacte, vrijstaande speksteenkachels. Speksteen is uniek in zijn soort: de combinatie van gemak, topkwaliteit en comfortabele warmte laat je heerlijk ontspannen. Er is toch niets fijner dan een aangenaam warm huis?

Altech Speksteen houtkachels


Altech speksteenkachels zijn unieke kachels voor de meest comfortabele warmte in je huis Al bijna een halve eeuw zorgt Altech in Europa voor behaaglijke warmte met de compacte, vrijstaande speksteenkachels. Speksteen is uniek in zijn soort: de combinatie van gemak, topkwaliteit en comfortabele warmte laat je heerlijk ontspannen.

Dankzij de ruime ervaring en de mogelijkheid om eigen kachels te ontwikkelen,

heeft Altech verscheidene nieuwe technieken weten toe te passen. Hierdoor branden zowel de houtkachels van Altech niet alleen mooi, maar realiseren ze ook een zeer efficiënte verbranding. Met een speksteenkachel van Altech kiest je dus voor een duurzame, sfeervolle kachel die makkelijk te bedienen is, minimaal hout verbruikt én de fijnste warmte afgeeft. Er is toch niets fijner dan een aangenaam warm huis?

Ontdek de kracht van speksteen


Een sterk lentezonnetje in de rug, daar knapt een mens van op. Precies dat gevoel is te vergelijken met de warmte van een Altech speksteenkachel. Net als de zon straalt speksteen warmte gelijkmatig uit en verwarmt het objecten en ruimten. Zo haal je ook in de winter het zonnetje in huis. Gezonde warmte. En waar andere houtkachels voor een droge lucht in huis zorgen, zorgt de speksteenkachel juist voor een prettig binnenklimaat. Elke speksteenkachel bouwen we in Hoevelaken steen voor steen met de hand op. Vakmanschap staat bij Altech centraal.


We nemen alleen genoegen met het beste, daarom gebruiken we alleen zuiver speksteen van de hoogste kwaliteit. Doordat de kachels met de hand opgebouwd worden, profiteert je van Hollands ambacht van de hoogste kwaliteit! Dat is zo bijzonder aan de speksteenkachel: omdat er minder luchtcirculatie is, voelt het niet snel benauwd in huis en is er geen droge lucht in huis. Dat is zorgeloos genieten.

Kachels gemaakt met natuurlijke materialen


De hout- en speksteenkachels van Altech zijn altijd vrijstaand, gemaakt van natuurlijke materialen en bestaan voor minimaal 80% uit natuurlijke materialen. Speksteen is namelijk een natuurproduct met unieke eigenschappen. Het is niet door een chemisch proces tot stand gekomen. Altech maakt enkel kachels van speksteen omdat dit de fijnste en gezondste warmte geeft.


De warmte die bij deze verbranding ontstaat, wordt door het speksteen zo optimaal mogelijk benut. Het speksteen slaat de warmte op en werkt als een soort accu. De opgeslagen warmte wordt over een langere tijd gelijkmatig verspreid. Daardoor ontstaat een bijzonder hoog rendement dat optimaal bijdraagt aan het verwarmen van je woning. Door uitsluitend te werken met natuurlijke materiaal draagt Altech dus bij aan een duurzame en groene toekomst!

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je ervoor kiest om een Altech houtkachel te kopen.


# Kwaliteit en vakmanschap: Altech staat bekend om zijn hoogwaardige houtkachels die met veel aandacht voor detail worden vervaardigd. De kachels zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een solide constructie, wat resulteert in een langdurige en betrouwbare werking.

# Efficiëntie en energiebesparing: Altech houtkachels zijn ontworpen om efficiënt te werken en de warmte gelijkmatig te verspreiden in de ruimte. Door een houtkachel te gebruiken in plaats van andere verwarmingsmethoden, zoals elektrische verwarming, kun je mogelijk energie besparen en de verwarmingskosten verlagen.

# Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Hout is een hernieuwbare energiebron en het verbranden ervan in een efficiënte houtkachel kan een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing zijn. Altech streeft naar duurzaamheid en produceert kachels met een lage uitstoot van schadelijke stoffen, waardoor ze voldoen aan strenge milieunormen.

# Esthetiek en ontwerp: Altech houtkachels worden gekenmerkt door hun moderne en eigentijdse ontwerpen. Ze bieden een stijlvolle toevoeging aan je interieur en kunnen een belangrijk architecturaal element zijn in je huis.

# Gezelligheid en sfeer: Het branden van een houtkachel creëert een warme en gezellige sfeer in je huis. Het knapperende geluid van het brandende hout en de dansende vlammen dragen bij aan de ambiance en kunnen een gevoel van comfort en ontspanning bieden.


Bij het overwegen van de aanschaf van een Altech houtkachel is het belangrijk om je specifieke behoeften en omstandigheden in overweging te nemen, zoals de grootte van de ruimte die je wilt verwarmen, de beschikbaarheid van hout als brandstof en eventuele lokale regelgeving met betrekking tot het gebruik van houtkachels.

Onze tip: Het kan ook nuttig zijn om beoordelingen en ervaringen van andere Altech-gebruikers te raadplegen om een weloverwogen beslissing te nemen.

123Rookkanaal kan je helpen de juiste  te Altech houtkachel kiezen!

Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!