Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen
50 Jaar met jou

Op zoek naar een zuinige en duurzame houtkachel? Bekijk HIER ons Lacunza assortiment.


Dit jaar viert Lacunza zijn 50e verjaardag als bedrijf met een lange geschiedenis en traditie in de productie van houtkachels, haarden en houtfornuizen.

Al 50 jaar produceert dit Spaanse bedrijf kachels en haarden die voldoen aan de hoogste eisen, gebaseerd op hun jarenlange ervaringen. 

De Lacunza houtkachels voldoen aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, rendement en uitstoot. 

50 Jaar welbehagen


In juni 2023 is het een halve eeuw geleden dat een groepje van 5 vrienden  LACUNZA oprichtte. Het doel: Het maken van houtkachels.

Vanaf dat moment is het bedrijf steeds sterker geworden, zowel wat betreft de verscheidenheid aan producten als het aanbod van modellen, materialen en energiebronnen. Lacunza incorporeert kwaliteit, innovatie en design in de eigen producten.

Oog voor comfort, gezondheid en natuur


Voor Lacunza zijn comfort, gezondheid en de natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lacunza ontwerpt en produceert houtkachels waarbij het welbehagen van je huis, je familie en je omgeving centraal staan. De krachtige aanwezigheid van warmte van een houtkachel thuis zorgt voor een aangename woon- en leefomgeving. Maar bovenal is een Lacunza houtkachel de meest kostenefficiente optie voor het verwarmen van je huis. Hout is immers een natuurlijke, omgevingsvriendelijke en duurzame brandstof.

Klaar voor de toekomst


De Lacunza houtkachels voldoen aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, rendement en uitstoot: Eco design 2022.


De voordelen zijn duidelijk: Door een lager verbruik, grotere besparingen,    respect voor het milieu, bescherming van de luchtkwaliteit en bescherming van onze gezondheid, draagt Lacunza bij aan een gezonder klimaat.

Lacunza is dus met recht klaar voor een groene toekomst!

Onze tip: 123Rookkanaal is een officiële verkoper van Lacunza kachels. Heb je een vraag over een Lacunza kachel? Stuur ons een berichtje en we reageren

zo spoedig mogelijk. Bij elke kachel kun je namelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wel zo makkelijk! 


Houd onze sociale kanalen in de gaten voor updates, nieuws, aanbiedingen en meer!