Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00

K-stove pelletkachels zijn hoogwaardige verwarmingssystemen die houtpellets gebruiken als brandstof, ontworpen voor zowel efficiëntie als milieuvriendelijkheid. Deze kachels staan bekend om hun duurzame constructie, betrouwbare prestaties en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen die in diverse interieurs passen. K-stove pelletkachels zijn eenvoudig te bedienen dankzij geavanceerde regelpanelen en automatische functies zoals zelfreinigende branders en programmeerbare thermostaten. Ze bieden een kosteneffectieve en duurzame verwarmingsoplossing door optimaal gebruik van hernieuwbare energiebronnen en hebben een lage CO2-uitstoot. De diverse modellen variëren in vermogen en stijl, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes en verwarmingsbehoeften, van kleine woningen tot grotere commerciële instellingen.

Actieve filters

 • K-stove vesuvius buitenkachel (op pellets)

  € 329,00
  € 271,90 excl. BTW.

  De K-stove Vesuvius is een hele leuke en betaalbare pelletkachel met pijp en regenkap voor buiten. Deze werkt zonder stroom en kan dus gewoon buiten bij een overkapping staan. De pelletkachel heeft een reservoir waarin zo'n 4,5 kilo pelletbrokken passen. De kachel zal hier een ruime 3 uur op kunnen branden. De kosten bij gebruik zijn dus ook nog eens erg laag! En je hoeft er weinig na om te kijken wanneer je hem aangestoken hebt, wat overigens erg makkelijk gaat met een aanmaakblokje.  Standaard voorzien van een stuk pijp en een regenkapje. Veel pelletkachels hebben het nadeel dat de vlam niet erg mooi is. Daar heb je bij de K-stove geen last van. Brandt heerlijk rustig. We hebben hem zelf getest en zijn enthousiast. 

  De K-stove vesuvius heeft een vermogen van zo'n maximaal 4,5kW

  Weergeven
 • K-stove vesuvius cortenstaal buitenkachel (op pellets)

  € 339,00
  € 280,17 excl. BTW.

  Deze schitternde K-stove Vesuvius, vervaardigd uit Cortenstaal is een hele leuke en betaalbare pelletkachel met pijp en regenkap voor buiten. Deze werkt zonder stroom en kan dus gewoon buiten bij een overkapping staan. De pelletkachel heeft een reservoir waarin zo'n 4,5 kilo pelletbrokken passen. De kachel zal hier een ruime 3 uur op kunnen branden. De kosten bij gebruik zijn dus ook nog eens erg laag! En je hoeft er weinig na om te kijken wanneer je hem aangestoken hebt, wat overigens erg makkelijk gaat met een aanmaakblokje.  Standaard voorzien van een stuk pijp en een regenkapje. Veel pelletkachels hebben het nadeel dat de vlam niet erg mooi is. Daar heb je bij de K-stove geen last van. Brandt heerlijk rustig. We hebben hem zelf getest en zijn enthousiast. 

  De K-stove vesuvius heeft een vermogen van zo'n maximaal 4,5kW

  Weergeven
 • K-stove vesuvius RVS buitenkachel (op pellets)

  € 359,00
  € 296,69 excl. BTW.

  Deze schitternde K-stove Vesuvius RVS is een hele leuke en betaalbare pelletkachel met pijp en regenkap voor buiten. Deze werkt zonder stroom en kan dus gewoon buiten bij een overkapping staan. De pelletkachel heeft een reservoir waarin zo'n 4,5 kilo pelletbrokken passen. De kachel zal hier een ruime 3 uur op kunnen branden. De kosten bij gebruik zijn dus ook nog eens erg laag! En je hoeft er weinig na om te kijken wanneer je hem aangestoken hebt, wat overigens erg makkelijk gaat met een aanmaakblokje.  Standaard voorzien van een stuk pijp en een regenkapje. Veel pelletkachels hebben het nadeel dat de vlam niet erg mooi is. Daar heb je bij de K-stove geen last van. Brandt heerlijk rustig. We hebben hem zelf getest en zijn enthousiast. 

  De K-stove vesuvius heeft een vermogen van zo'n maximaal 4,5kW

  Weergeven