Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Olsberg Ipala SMART Compact | 123rookkanaal
  • Olsberg Ipala SMART Compact | 123rookkanaal
  • Olsberg Ipala SMART Compact | 123rookkanaal

Olsberg Ipala SMART Compact

De uitzichten op een ideale kachel zijn individueel verschillend. Wie de voorkeur geeft aan strakke lijnen en een puristisch design in architectuur en interieurdesign zal zeker blij zijn met de IPALA, vooral omdat de formele kwaliteiten perfect harmoniëren met het onderwerp staal en een onberispelijk zwart oppervlak. Het geheel is bijzonder aantrekkelijk aangevuld met de tweezijdige "overhoekbeglazing" van de deur, die zowel als rechter- als linkeraanslag kan worden uitgevoerd .

Zoals te verwachten is bij OLSBERG, is het verbruik economisch dankzij een schone verbrandingstechnologie, milieuvriendelijk en dus in de beste zin van de dag. Weinig vermogen

Vind je het ook zo lastig om een houtkachel te vinden die niet te klein is, maar ook niet teveel vermogen heeft? In veel van de huidige huizen is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en/of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af, of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is, of dat het gewoonweg veel te warm wordt in de woonkamer. De Olsberg kachels hebben allemaal een laag nominaal vermogen.

Daarom is deze houtkachel de ultieme kachel voor kleinere woningen. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC (Olsberg efficency controller).

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen. Draaibaar Een mooie optie onder de Olsberg kachels is de draaivoet. Door de kachels op deze draaivoet te plaatsen is het mogelijk om de houtkachel 180 graden te draaien! De toch al grote kijkhoek met zicht op het vuur is daarmee nog groter te maken.

Informeer naar onze laagste prijs!

€ 3.715,00
€ 3.070,25 excl. BTW.
Inclusief belasting
Aantal

close Helaas momenteel niet op voorraad : langere levertijd

Dit product wordt gratis verzonden

 

Energielabel A+
Vermogen (bereik) 3kW - 5kW
Nominaal vermogen 5kW
Rendement 80%
Gewicht 170kg
Aansluiting rookkanaal 150mm
Aansluiting boven en achter
Afmeting (BxHxD) 42.5cm x 142.3cm x 42.5cm
Externe luchttoevoer  125mm
Bijzonderheden
K1-OLS-023

Specifieke referenties

Offerte aanvraag voor deze kachel

-> Wil je graag een persoonlijke offerte aanvragen voor deze kachel?

Dan vragen we je om het onderstaande formulier in te vullen zodat we je zo'n goed mogelijke aanbieding kunnen maken!



Hieronder is het mogelijk om 2 bijlagen toe te voegen ter verduidelijking. Echter is het ook mogelijk om (meer) foto's te sturen naar ons whatsapp nummer. Dit is nummer 0524-222775

      Het is mogelijk om via onze partners de kachel te laten installeren. Mocht je daar interesse in hebben dan maken wij eerst een offerte voor zowel deze kachel. Vervolgens informeren we wat de installatie zal kosten van het geheel. 

      Let op: 123Rookkanaal installeert zelf niet dus je zult een aparte factuur krijgen van het betreffende installatiebedrijf.

      Levertijd aanvragen? (of een andere vraag over dit product)

      Stuur ons een bericht. Dan gaan we voor je uitzoeken wat een indicatieve levertijd is voor deze kachel