Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Dovre SAGA 107 | 123rookkanaal
  • Dovre SAGA 107 | 123rookkanaal
  • Dovre SAGA 107 | 123rookkanaal
  • Dovre SAGA 107 | 123rookkanaal
  • Dovre SAGA 107 | 123rookkanaal
  • Dovre SAGA 107 | 123rookkanaal

Dovre SAGA 107

De Dovre Saga 107 houtkachel behoort tot de nieuwe serie kachels van Dovre. De compacte Saga 107 kachel heeft 7 vensters waarvan 6 kleine aan beide zijkanten en 1 grote aan de voorzijde. Een 3-zijdig zicht op het vuur geeft een warme, lichte en gezellige sfeer. De compacte houtkachel beschikt over de nieuwste luchtcirculatie technieken. Deze technieken zorgen samen met het gebruik van hoogwaardig gietijzer voor een efficiënte en milieubewuste verbranding en een zeer hoog warmterendement.

Ook blijven de vensters schoon door de speciale 'Air Wash' luchtcirculatiesysteem. Dankzij het goed geleidende materiaal blijft de kachel lang warm met een langdurige warmteafgifte als resultaat. Geniet van de aangename warmte en een 3-zijdig zicht op het vlammenspel.

Kachels van Dovre staan bekend om het hoge rendement, de goede kwaliteit, een aantrekkelijk design en een milieubewuste verbranding. Hout Hout brandt helemaal op en geeft een grotere verbrandingswarmte af, wat voor een gezelliger effect zorgt. Goed haardhout moet volledig droog zijn. De vochtigheidsgraad mag niet hoger zijn dan 15%. Anders verbrandt het hout op een onvoldoende hoge temperatuur, waardoor het rendement aanzienlijk zakt en er schadelijke gassen in het milieu kunnen terechtkomen. Bovendien kan een te lage temperatuur roetaanslag in het rookkanaal veroorzaken.

Er zijn tegen meerprijs interessante extra's bij deze kachel te bestellen. Te denken aan een kookplaat en/of een hitteschild. Geinteresseerd in deze fraaie houtkachel? Informeer naar onze laagste prijs!

€ 2.141,00
€ 1.769,42 excl. BTW.
Inclusief belasting
Aantal

close Helaas momenteel niet op voorraad : langere levertijd

Dit product wordt gratis verzonden

 

Energielabel A+
Vermogen (bereik) onbekend
Nominaal vermogen 7kW
Rendement 75%
Gewicht 100kg
Aansluiting rookkanaal boven en achter
Aansluiting 125mm
Afmeting (BxHxD) 43cm x 73cm x 57.5cm
Materiaal Gietijzer
Bijzonderheden
K1-DOV-034

Datasheet

aansluiting
achter-aansluiting
aansluiting
boven-aansluiting
bekleding houtkachel
gietijzer
vuurzicht houtkachel
3-zijdig
diameter rookgasafvoer kachel
ø 125mm
type houtkachel
vrijstaand

Specifieke referenties

Offerte aanvraag voor deze kachel

-> Wil je graag een persoonlijke offerte aanvragen voor deze kachel?

Dan vragen we je om het onderstaande formulier in te vullen zodat we je zo'n goed mogelijke aanbieding kunnen maken!



Hieronder is het mogelijk om 2 bijlagen toe te voegen ter verduidelijking. Echter is het ook mogelijk om (meer) foto's te sturen naar ons whatsapp nummer. Dit is nummer 0524-222775

      Het is mogelijk om via onze partners de kachel te laten installeren. Mocht je daar interesse in hebben dan maken wij eerst een offerte voor zowel deze kachel. Vervolgens informeren we wat de installatie zal kosten van het geheel. 

      Let op: 123Rookkanaal installeert zelf niet dus je zult een aparte factuur krijgen van het betreffende installatiebedrijf.

      Levertijd aanvragen? (of een andere vraag over dit product)

      Stuur ons een bericht. Dan gaan we voor je uitzoeken wat een indicatieve levertijd is voor deze kachel