Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Charlton & Jenrick Fireline Woodtec 5 KW-W breed 514 mm (diepe variant) | 123rookkanaal
  • Charlton & Jenrick Fireline Woodtec 5 KW-W breed 514 mm (diepe variant) | 123rookkanaal
  • Charlton & Jenrick Fireline Woodtec 5 KW-W breed 514 mm (diepe variant) | 123rookkanaal

Charlton & Jenrick Fireline Woodtec 5 KW-W breed 514 mm (diepe variant)

Met zijn strakke lijnen en panoramavenster biedt het Woodtec-assortiment de nieuwste biomassaverbrandingstechnologie. Eenvoudig te bedienen en met een keuze aan handvatten is de Woodtec de perfecte keuze voor een traditioneel of eigentijds huis. De Charlton & Jenrick Fireline Woodtec 5 KW-W breed 514 mm houtkachel breed (diepere variant) kan worden gepersonaliseerd met optionele sokkel, houtopslag en zwarte of eiken handgrepen. Voor volledige gemoedsrust zijn alle modellen SIA Ecodesign 2022 gecertificeerd, DEFRA vrijgesteld voor rookcontrolegebieden, HETAS-goedgekeurd, CE-gemarkeerd volgens geharmoniseerde normen en vervaardigd onder ISO9001- en ISO400-systemen. Dit is de diepere uitvoering.

Kies alleen het beste met Woodtec-kachels van Fireline.

De houtkachels Charlton & Jenrick Het merk Charlton & Jenrick is opgericht in 1986 door twee de Engelsmannen Barry Charlton & Bill Jenrick. De (hout)kachels van dit merk vinden hun oorsprong in de Engelse stad Telford. Charlton & Jenrick ontwikkelt zeer efficiënte, innovatieve, milieuvriendelijke en aantrekkelijke houtkachels. De populairste modellen komen uit een serie genaamd PureVision. Deze reeks bestaat uit een aantal vrijstaande kachels met als opties diverse sokkels en houtvakken. Onlangs hebben zij een serie met ronde houtkachels aan het assortiment toegevoegd.

 

Unieke technische eigenschappen Charlton & Jenrick Fireline Woodtec 5 KW-W breed 514 mm (diepere variant) Superschone verbranding, nu al ECOdesign 2022 gecertificeerd; Panoramavenster; Gepatenteerd tertiair beluchtingssysteem waardoor superschone verbranding; Verstelbare pootjes voor oneffen vloeren; Boven- en achteraansluiting rookkanaal.; Simpele bediening met één hendel, degelijk RVS bedieningsgereedschap meegeleverd Zware degelijke stalen mantel, gietijzeren deur. Let op: deze kachel is standaard zonder houtvak. Het houtvak heeft namelijk een meerprijs. En daarbij heeft deze houtkachel standaard een aansluiting met een diameter van 125 mm. Maar met een verloop kan dit toestel eenvoudig op een kanaal van 150 mm worden aangesloten. In dit geval dient u kosteloos het verloop mee te bestellen.

Informeer naar onze laagste prijs!

€ 1.995,00
€ 1.648,76 excl. BTW.
Inclusief belasting
Aantal

close Helaas momenteel niet op voorraad : langere levertijd

Dit product wordt gratis verzonden

Brandstof hout
Gewicht 78kg
Diameter aansluiting
Afmeting   BxHxD 51.4x54.8x34.3
min / max vermogen 2kw - 7kw
Kleur zwart
Energielabel A+
Boven / achteraansluiting boven en achter
Externe luchttoevoer  ja
Bijzonderheden
K1-CHA-024

Datasheet

aansluiting
boven-aansluiting
aansluiting
achter-aansluiting
bekleding houtkachel
plaatstaal
vuurzicht houtkachel
front
diameter rookgasafvoer kachel
ø 127mm (Charlton & Jenrick)
type houtkachel
vrijstaand

Specifieke referenties

Offerte aanvraag voor deze kachel

-> Wil je graag een persoonlijke offerte aanvragen voor deze kachel?

Dan vragen we je om het onderstaande formulier in te vullen zodat we je zo'n goed mogelijke aanbieding kunnen maken!



Hieronder is het mogelijk om 2 bijlagen toe te voegen ter verduidelijking. Echter is het ook mogelijk om (meer) foto's te sturen naar ons whatsapp nummer. Dit is nummer 0524-222775

      Het is mogelijk om via onze partners de kachel te laten installeren. Mocht je daar interesse in hebben dan maken wij eerst een offerte voor zowel deze kachel. Vervolgens informeren we wat de installatie zal kosten van het geheel. 

      Let op: 123Rookkanaal installeert zelf niet dus je zult een aparte factuur krijgen van het betreffende installatiebedrijf.

      Levertijd aanvragen? (of een andere vraag over dit product)

      Stuur ons een bericht. Dan gaan we voor je uitzoeken wat een indicatieve levertijd is voor deze kachel